Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email

Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu

Nga më 17 Korrik 2008 nën Dieta , 14,583 lexime Comments Off
Postoje në Facebook

Ç’duhet bërë për t’u mbrojtur prej shqetësimeve të stomakut?

Mjekët janë të mendimit se është më mirë të hahet nga pak dhe shpesh.
Mos hani para gjumit pasi vazhdimi i punës edhe natën e lodh stomakun.
Hani minimumi 3-4 orë para gjumit.
Hani me kafshata të vogla për tu përtypur dhe tretur më mirë.
Mos hani në këmbë apo shpejt.
Mos hani ushqime shumë të nxehta apo shumë të ftohta.
Mos u shtrini menjëherë pas ushqimit.
Mos bëni ushtrime gjimnastikore pas ushqimit.
Ushqimet me kafein (kafeja , kola, çaji ) nuk ju bëjnë mirë.
Ushqimet apo pijet me aciditet ( p.sh lëng portokalli ) hollojini me ujë.
Mos përdorni alkol apo cigare.
Mos përdorni të skuqurat.
Mos përdorni shumë qepën.
Mos përdorni shumë çokollatën.

The Blue Pill Store Meds Valium Discount Viagra Super Active Generic Buy Sublingual Cialis Online Buy Sublingual Cialis Online Ambien Prescriptions Viagra From Canada Legitimate Tadalafil Wallpapers Buy Meds No Prescription Getting Xanax Legally Internet Prescription Getting Xanax Legally Internet Prescription Cheap Impotence Drug Color Of Viagra Color Of Viagra Cialis Generic Levitra Propecia Viagra Impotence Levitra Impotence Levitra Male Enhancement Cialis Cialis Liquid Dosage Generic Cialis Tadalafil
Rënia e flokëve tek femrat
Mëso dhe kuroi flokët e tua
www.mjeku24.com
Takikardia
Rrahja e shpejtë e zemrës
www.mjeku24.com
Çfarë janë variçet?
Mësoni më shumë për variçet tuaja!
www.mjeku24.com
I respektuar vizitorë! Për shkak të pyetjeve të shumta përgjigja e pyetjes tuaj do të vonojë. Mos e shkruani një pyetje dy here dhe ju lutemi të jeni të durueshëm. Ju faleminderit!
Nëse dëshironi të na ndihmoni në punën tonë. Postoje në Facebook
Kliko këtu për të bërë Pyetjen tuaj
©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com