Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email


Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu
Nga më 14 Maj 2020 nën Speciale , 36 lexime Comments Off on https://romshub.com/roms/nintendo-ds

Nintendo DS came into retail in 2004 and featured another screen that turned and could work with the primary screen. Because of the enhancement, a wide variety of innovative games to enter the market too. Initially, the company wanted to produce this console within an experimental gaming device. They thought it’d capture only a certain […]

Nga më 16 Nëntor 2019 nën Speciale , 297 lexime Comments Off on The Casino Game 38

The Casino Game Definitions of Casino Slot game online for mobile in Malaysia may be the very best case of the true kind of gambling where gambling is also regarded to be among the most famed entertainment activities throughout the world. It’s possible to enter the internet casino of your choice within a couple of […]

Nga më 22 Tetor 2019 nën Speciale , 278 lexime Comments Off on The Unusual Secret of Vegas 53

The Unusual Secret of Vegas The 30-Second Trick for Vegas Make sure you clearly underline the courses, their durations, fees, minimum qualification required, the previous date to submit the program, and what other info and documents must be submitted with the application. Regardless of what your occupation is, start looking for a means to create […]

Nga më 14 Janar 2014 nën Speciale , 5,394 lexime Comments Off on Malaria

DR. Izet ALIU Mjek infeksionist 1.       Sëmunda  e  malaries Malaria është ndër sëmundiet më të përhapura në botë. Më përpara kjo sëmundie shtrihej nga 63 gradë të gjerësisë veriore deri ne 35 gradë të gjerësisë jugore. Përshkrimet e para për malarien lidhen me Hipokratin, që shkroi për moçalishtet dhe ethet intermitente (përsëritëse). Historia plotësohet edhe […]

Nga më 2 Janar 2014 nën Infeksionet , 6,885 lexime Comments Off on TOKSOPLAZMOZA

Historiku, morfologjia dhe cikli jetësor i Toksoplazma gondii-t Zbulimi i Toksoplazma gondii -t Kanë kaluar më shumë se 100 vjet që kur forma aseksuale takizoide eToksplazma gondii-t u përshkrua për hërë të parë në Tunis nga Nicolle dhe Manceaux (1908) në indet e Ctenodactylus gundii (brejtës i Afrikës së veriut) (Nicol0le&Manceaux 1908). Në të njëjtën […]

Nga më 25 Dhjetor 2013 nën Këshilla,Njohuri , 14,936 lexime 2 Komente

  Zakonisht është dicka e cila nuk mund të injorohet dhe gjëja e parë që na shkon në mendje është një atak në zemër. Por duhet të dimë të gjitha shkaqet që mund të japin dhimbje gjoksi. Ajo mund të lidhet me probleme në mushkëri, ezofag, musulaturë, brinjë, nerva etj. Disa nga këto situata mund […]

Nga më 20 Dhjetor 2013 nën Infeksionet , 5,572 lexime Comments Off on DIARREJA AKUTE

DIARREJA AKUTE Diarreja akute eshte nje nga problemet me te shpeshte te femijerise. Makth I prinderve. Zakonisht vete eliminohet, por gjithsesi nuk duhet nenvleresuar. Ato jane nga shkaqet kryesore te vdekjeve ne femijet e vendeve ne zhillim dhe nga arsyet e zakonshme e shtrimeve ne urgjencen e spitalit pediatrik te vendeve te zhvilluara. Diarreja perkufizohet […]

©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com