Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email

Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu

Përshëndetje!

Nëse jeni mjek apo keni të njohur mjek që mund të japin kontributin e tyre në këtë faqe në shkëmbim të reklamave të ndryshme kontaktoni me: 0682040640-0692040640!

Besoj se të gjithë keni ngelur të kënaqur nga kjo faqe mjekësore.
Të thuash të vërtetën edhe ne duam të falenderojmë të gjithë vizitorët dhe pyetësit tanë.

Duhet të jeni të sigurtë që ne mundohemi të japim një shërbim sa më të mirë dhe besoj se deri më sot as në sektorin shtetëror as në atë privat nuk ka një iniciativë të tillë dhe të kësaj forme.

Në mënyrë që ky kontribut i stafit Mjeku24 të marri një formë edhe më të mirë kërkojmë prej atyre që dëshirojnë të na përkrahin, t’ia dërgojnë këtë faqe të gjithë personave që kanë e-mailet e tyre me teksin e mëposhtëm duke shtuar tek adresa BCC e-mailin tonë mjeku24(at)mjeku24.com.

Teksti:
“Përshëndetje! Do të doja t’ju informoja rreth një faqjeje interneti mjekësie në gjuhën shqipe.
E veçanta e kësaj faqjeje është se ju mund të merrni mendimin e doktorit rreth çështjeve të ndryshme dhe se duke lexuar artikujt brenda saj mund të informoheni rreth shumë problemeve shëndetësore.
Ju lutem dërgojani sa më shumë personave këtë e-mail.
www.mjeku24.com
Aty ku kujdesi ndaj jush është kënaqësi…

Ju gjithashtu mund t’i dërgoni miqve dhe të afërmeve tuaj një e-mail me këtë material

Dëmet e pirjes së duhanit!

Kliko këtu për të marrë materialin!
Ju faleminderit jemi në pritje të emaileve tuaj!

Postoje në Facebook
I respektuar vizitorë! Për shkak të pyetjeve të shumta përgjigja e pyetjes tuaj do të vonojë. Mos e shkruani një pyetje dy here dhe ju lutemi të jeni të durueshëm. Ju faleminderit!
Nëse dëshironi të na ndihmoni në punën tonë. Postoje në Facebook
Kliko këtu për të bërë Pyetjen tuaj
©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com