Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email


Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu
Nga më 10 Qershor 2008 nën Pediatria , 9,430 lexime Comments Off on Si t’a shtoj qumështin e gjirit?

Të dhënit qumësht është një nga dhuratat më të bukura të nënës për fëmijën e saj. Është rruga më përshtatshme për të rritur fëmijën tuaj në mënyrën më të shëndetshme. Në përgjithësi gjithë familja e në veçanti babai duhet ta mbështesi nënën gjatë këtij proçesi. Po ashtu edhe mjeku gjinekolog dhe ai pediatër duhet të mbajë një qëndrim pozitiv në këtë drejtim.Le të flasim pak për disa këshilla për rritjen e sasisë së qumështit tuaj.

Nga më 4 Qershor 2008 nën Pediatria , 24,290 lexime 2 Komente

Splenomegalia nuk është një sëmundje por një shenjë që vjen si rezultat i një difekti apo sëmundjeje. Splenomegali do të thotë zmadhim i shpretkës. Mund të jetë i përkohshëm ose jo . Kjo varet nga shkaktari i saj.

Nga më 29 Maj 2008 nën Pediatria , 5,436 lexime Comments Off on A duhet të shohë bebi televizor?

Kohët e fundit kanë dalë në treg video DVD për bebet dhe gjithashtu dëgjojmë dhe shohim se ka prorame televizive për bebet. Po a është e drejtë që një bebe të shohi televizor dhe a ka dobi për të?

Nga më 28 Maj 2008 nën Pediatria , 10,877 lexime 1 Koment

Organizata botërore e shëndetësisë këshillon që bebet deri në muajin e 6-të të tyre të ushqehen vetëm me qumështin e nënës dhe pas këtyre gjashtë muajve të fillohet ti jepen ushqime shtesë duke mos e ndërprerë brenda mundësive qumështin e nënës deri në muajt 12-24.

Nga më 22 Maj 2008 nën Pediatria , 6,595 lexime Comments Off on Për një fëmijë më të zgjuar.

Vitet e para të jetës së njeriut janë mjaft të rëndësishme për zhvillimin mendor. Është në dorën tuaj që duke u interesuar dhe kujdesur për fëmijën tuaj ta rrisni të zgjuar.

©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com