Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email


Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu
Nga më 14 Maj 2020 nën Speciale , 36 lexime Comments Off on https://romshub.com/roms/nintendo-ds

Nintendo DS came into retail in 2004 and featured another screen that turned and could work with the primary screen. Because of the enhancement, a wide variety of innovative games to enter the market too. Initially, the company wanted to produce this console within an experimental gaming device. They thought it’d capture only a certain […]

Nga më 16 Nëntor 2019 nën Speciale , 301 lexime Comments Off on The Casino Game 38

The Casino Game Definitions of Casino Slot game online for mobile in Malaysia may be the very best case of the true kind of gambling where gambling is also regarded to be among the most famed entertainment activities throughout the world. It’s possible to enter the internet casino of your choice within a couple of […]

Nga më 22 Tetor 2019 nën Speciale , 281 lexime Comments Off on The Unusual Secret of Vegas 53

The Unusual Secret of Vegas The 30-Second Trick for Vegas Make sure you clearly underline the courses, their durations, fees, minimum qualification required, the previous date to submit the program, and what other info and documents must be submitted with the application. Regardless of what your occupation is, start looking for a means to create […]

Nga më 14 Janar 2014 nën Speciale , 5,396 lexime Comments Off on Malaria

DR. Izet ALIU Mjek infeksionist 1.       Sëmunda  e  malaries Malaria është ndër sëmundiet më të përhapura në botë. Më përpara kjo sëmundie shtrihej nga 63 gradë të gjerësisë veriore deri ne 35 gradë të gjerësisë jugore. Përshkrimet e para për malarien lidhen me Hipokratin, që shkroi për moçalishtet dhe ethet intermitente (përsëritëse). Historia plotësohet edhe […]

Nga më 14 Dhjetor 2013 nën Speciale , 7,386 lexime Comments Off on SEMUNDJET SEKSUALISHT TE TRANSMETUESHME ( SST)

SEMUNDJET SEKSUALISHT TE TRANSMETUESHME ( SST) Ky grupim semundjesh perfshin infeksionet me shkaktare etiologjike dhe shfaqie klinike te ndryeshme, por me mekanizem te njejte perhapje, pra me kontakte apo marrdhenie seksuale. Semundjet seksualisht te transmetueshme (SST) jane bere problem shume i mprehte ne rang boteror per shkak te perhapjes masive dhe per rreziqet qe i […]

Nga më 9 Dhjetor 2013 nën Speciale , 4,191 lexime Comments Off on GURET NE VESHKA, PSE-TE E SHUMTA DHE OPTIMIZMI NE TRAJTIMIN MEDIKAMENTOZ

Guret ne veshka , sa te shpeshte jane?    5% e femrave dhe 12% e meshkujve te cdo moshe kane pasur te pakten nje krize nga guret ne veshka apo rruget urinare.   Kur duhet te dyshojme per gure ne veshka ? Nuk eshte shume veshtire per nje te semure me gure ne veshka qe […]

Nga më 6 Prill 2011 nën Njohuri,Speciale , 10,781 lexime Comments Off on Çfarë trajton fizioterapia?

Fizioterapia, sekreti i një jete të shëndetshme! Fizioterapia ofron shërbime terapeutike në shumë specialitete duke përfshirë: <span style

©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com