Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email

Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu

Të nderuar vizitorë!

Ju kishim lutur të a dërgoni një adresë e-maili të saktë që të kemi mundësi në të ardhmen për të kontaktuar me ju nëse ndodh ndonjë problem me pyetjen.

Gjithashtu për shkak se në redaksinë tonë vijnë shumë pyetje dhe koha jonë është e kufizuar ju kishim lutur të bënit pak durim në marrjen e përgjigjeve sepse pyetjet tuaja merren sipas rradhës. Gjithashtu ju kishim rikujtuar se përgjigjet janë si këshillë për ju sepse nëpërmjet internetit një mjek nuk e ka të lehtë të diagnostikojë me aq pak njohuri sa shkruhen në komente  dhe pa e parë nga afër pacientin apo në disa ratse pa bërjen e analizave  dhe aq më tepër sështë e drejtë të japi ilaçe me hamendje.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !

Postoje në Facebook
I respektuar vizitorë! Për shkak të pyetjeve të shumta përgjigja e pyetjes tuaj do të vonojë. Mos e shkruani një pyetje dy here dhe ju lutemi të jeni të durueshëm. Ju faleminderit!
Nëse dëshironi të na ndihmoni në punën tonë. Postoje në Facebook
Kliko këtu për të bërë Pyetjen tuaj
©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com