Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email

Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu

Nga më 18 Qershor 2008 nën Njohuri , 4,755 lexime Comments Off on Përmasat e bebit Email This Post Email This Post
Postoje në Facebook

NË MOMENTIN E LINDJES :
Temperatura  36.5-37 c
Gjatësia  50cm
Pesha  3300 gr
Perimetri i kokës  35 cm
Pulsi  120-160 në min.
Tensioni  80/50 mmHg
Numri i frymëmarrjes 30-40/ min

PESHA :
Në muajin e  5  dyfishohet
Në muajin e  12 trefishohet
Në muajin e 24 katërfishohet

GJATËSIA:
Një vjeç  rritet me 0.5 herë pra 75 cm
Katër  vjeç  dyfishohet
13 vjeç  trefishohet

Duhet të sqarojmë se këto vlera janë mesataret dhe fëmija juaj mund të jetë pak më pak apo pak më shumë se këto vlera.  

Me respekt Dr. Nurian Ohri

Gastriti
Inflamacioni i stomakut
www.mjeku24.com
Takikardia
Rrahja e shpejtë e zemrës
www.mjeku24.com
Ultrasonografia
Çfarë është EKO-ja
www.mjeku24.com
I respektuar vizitorë! Për shkak të pyetjeve të shumta përgjigja e pyetjes tuaj do të vonojë. Mos e shkruani një pyetje dy here dhe ju lutemi të jeni të durueshëm. Ju faleminderit!
Nëse dëshironi të na ndihmoni në punën tonë. Postoje në Facebook
Kliko këtu për të bërë Pyetjen tuaj
©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com