Merr artikujt e fundit me RSS

Merr artikujt e fundit me email

Kërko në faqe
Reklamo Këtu
Reklamo ketu Reklamo ketu Reklamo ketu

Marrë nga faqja e Ministrisë së Shëndetësisë.

Tirana

Qendra e Koordinimit të Emergjencave pranë QSUT-së
Rruga Dibrës, 372, Tiranë
tel/fax: 04 362630

Spitali Universitar i Sëmundjeve të Mushkërive, Tiranë
Sauk, Tiranë
tel/fax: 0 4 354792

Qendra Spitalore Universitare Tiranë
Rruga  Dibrës, 372, Tiranë

tel/fax: 04 363644   tel: 04 362627

Manterniteti

Spitali Universitar Obstetrik- Gjinekologjik  Mbretëresha Geraldinë
Rruga  Zogu i Parë
tel: 0 4 224878  fax:0 4 223504

Spitali Universitar Obstetrik- Gjinekologjik  Koço Gliozheni
Bulevardi Bajram Curri
tel/fax: 04 370734

RRETHET:

Spitali Shkoder
Lagjja Skenderbeg
tel/fax: 0 22 47289

Spitali Dibër
Bulevardi  Elez Isufi
tel/fax: 0 21 82181

Spitali Lezhë
Lagjja Spitali
tel/fax: 0 215 4485

Spitali Durrës
Lagjja 8, Rruga  Aleksandër Goga
tel/fax: 0 52 23358

Spitali Fier
Lagjja 1 Maj Rruga Çameria
tel/fax: 0 34 22761

Spitali Lushnje
Lagjja Xhevdet Nepravishta Rruga Stadiumit
tel/fax: 0 35 22131

Spitali Berat
Lagjja Kushtrimi
tel/fax: 0 32 34237

Spitali Vlorë
Lagjja Partizani
tel/fax: 0 33 22657

Spitali Gjirokastër
Lagjja 18 Shtatori
tel/fax: 0 846 8582

Spitali Korçë
Shëtitore Fan. S. Noli
tel/fax: 0 82 42755

Postoje në Facebook
I respektuar vizitorë! Për shkak të pyetjeve të shumta përgjigja e pyetjes tuaj do të vonojë. Mos e shkruani një pyetje dy here dhe ju lutemi të jeni të durueshëm. Ju faleminderit!
Nëse dëshironi të na ndihmoni në punën tonë. Postoje në Facebook
Kliko këtu për të bërë Pyetjen tuaj
©Mjeku24.Com - Të gjitha të drejtat i zotëron Mjeku24.Com. Ndalohet rreptëisht kopjimi dhe ribotimi. Dizenjimi dhe mirmajtja: SuperAlb.Com